Kuandu Museum of Fine Arts

  • 加入最愛
Kuandu Museum of Fine Arts
Education and Promotion
Events
Back List
9/26(Fri)2014 ASIAN CONTEMPORARY ART FORUM
FaceBook Share
9/26(Fri)2014 ASIAN CONTEMPORARY ART FORUM
  
 
2014 ASIAN CONTEMPORARY ART FORUM, apply NOW
 
Date9/26Fri09001700
Venue: International Conference Hall, TNUA
 

 2014 ASIAN CONTEMPORARY ART FORUM 

Date9/26Fri0900─1650

Venue International Conference Hall, TNUA

Time

Agenda

9:00 - 9:15

15mins

Registration

9:15 - 9:30

15mins

Opening Ceremony

9:30 – 11:00

90mins

Session 1: Rebuilding a Civilization amidst Historical Legacies

 

Moderator WANG Jun-Jieh (Associate Professor, Department on New Media Art; Director, Center for Art and Technology, Taipei National University of the Arts)

ParticipantsKAO Chung-Li+ LIU Yung-HaoTaiwan

Valay SHENDE + Veeranganakumari SOLANKIIndia

LI Gang+ WANG Huang-ShengChina

11:00-11:10

10mins

Break

11:10 - 12:10

60mins

Session 2: The Future Landscapes Reflected in Multiple Mirror Images

    

Moderator SHIH Jui-jen  (Director, Museum of Contemporary Art Taipei)

ParticipantsMami KOSEMURA+ Toyomi HOSHINAJapan

JANG Suk-Joon + SUL Won-GiKorea

12:10-13:30

80mins

Lunch Break

13:30 - 14:30

60mins

Session 3: The Civilian Economics and the Art as a Strategy for Socialization

 

Moderator HUANG Chien-Hung (Associate Professor, Graduate Institute of Trans-disciplinary Arts, Taipei National University of the Arts)

ParticipantsMoney Faketory + Pichaya Aime SUPHAVANIJThailand

KWAN Sheung-Chi+ Anthony YUNGHong Kong

14:30-14:40

10mins

Break

14:40 - 16:10

90mins

Session 4: The Micro-Perceptions in the Organic World

 

Moderator Amy Huei-Hwa CHENG (Independent Curator; Art Critic)

Participants

Syaiful GARIBALDI + Grace SAMBOHIndonesia

CHANG Yung-Ta+ GUO Jau-Lan Taiwan

David HAINES + Jasmin STEPHENSAustralia

16:10 - 16:20

10mins

Break

16:20 – 17:00

40mins

General Discussion: The Possibilities for Diversifying the Configuration of the Tectonic Plates of Asian Arts

 

Moderator

SU Yao-Hua (Assistant Professor, International Master of the Arts Program in Cultural and Creative Industries (IMCCI), Taipei National University of the Arts)

Chu Teh-I (Professor, Department of Fine Arts; Director, Kuandu Museum of Fine Arts, Taipei National University of the Arts)

 

Tel:2896-1000 #2432  davidchang@kdmofa.tnua.edu.tw